Hete pruim pissen in de natuur

hete pruim pissen in de natuur

Benieuwd vroeg ik, "wat wilde je weten. An hield mij nu haar vingers voor die ik genoegzaam afzoog en de fijne smaak van haar meisjesgeil kon proeven. Ze pakte, toen lotte van mij af ging, mijn lul en zoog eens stevig eraan.

Genotvol slikte zij het geil van haar zus vermengt met mijn laatste sperma in. Na de vingers, likte ik het zoete pruimpje van an. Terwijl ik haar clitoris afzoog begon an rijdbewegingen met haar bekken te maken. Hees zei ze ineens, "en nu ik. Wellustig met haar bekken stotend maakte an aanstalten zich op mijn pik te rijgen.

Lotte hield haar tegen en zei, "an dat moet je eerst aan mam vragen, dat was de afspraak. Je bent nog erg onervaren. Ik heb je wel al een paar keer met tim laten neuken maar dat was thuis. Mijn vriendje heeft weliswaar een prachtige lange piemel, maar bij verre niet zo'n moordapparaat als dit", waarbij lotte op mijn lul wees.

An vond dat jammer en besliste dat ik maar meteen mee naar huis moest, dan kon ma mij keuren en haar zegen geven. Want ze was zo geil geworden dat ze ook eens flink genomen wilde worden en zei, "lotte, dan kun jij ook eens kijken als ik op die lul gespietst wordt. En mijn poes ook eens flink klaar laat neuken met zo'n grote worst. Lotte had iets gezien wat ons eerder totaal niet was opgevallen.

Wij waren zo in ons hete spel opgegaan dat we het jacht, dat vlakbij in het riet afgemeerd had, niet hadden gezien. Het lag een meter of tien van ons vandaan. Aan de reling stond een oudere heer uitvoerig aan zijn ontzettend lange en gezwollen pik te trekken.

Nu dat konden we hem niet kwalijk nemen en van gluren kon geen sprake zijn. Wij hadden ook open en bloot liggen vozen dat de stukken er van af vlogen. De man zei, "dat was een pracht vertoning" en masturbeerde verwoed zijn lange dikke lul. De man draaide zich half om naar de kajuit en riep, "ik heb wat voor je amanda en wil je reet naaien als nooit tevoren.

Hij greep de vrouw bij haar forse tieten en liet haar voorover bukken. Ze ging meteen op zijn avances, in zonder nog na te denken, ze was al te lang veel te kort gekomen. Amanda was een, met zwart geverfd haar, voor haar leeftijd best nog aantrekkelijke vrouw. Je kon zien dat het vroeger best een stuk moet zijn geweest. Haar memmen waren zo ontzettend groot dat ze zwaar door hingen in het bovendeel van het badpak dat ze droeg.

Ook tekende zich duidelijk een forse venusheuvel af met goed zichtbaar de dikke schaamlippen compleet met spleet. Toen de man zijn eega uit het badpak trok en de kolossale dikke tieten er uit floepten, zagen we een, nog tamelijk goed in haar vel zittende naakte oudere vrouw van een jaar of zeventig. Ze had een brede iets open hangende roze schaamspleet die nu al nat was. Onderaan de enorme hangende uiers zaten heel grote donkere tepelhoven met dikke zware spenen.

Haar buik was wel wat slap en verried een paar bevallingen, maar echt misstaan deed het niet. Ze was rijp, echt rijp en botergeil. Ook dat heeft zo zijn eigen charmes vindt ik. De man was niet veel ouder maar zag er beduidend verweerder uit, zijn zak hing ver uit, en zijn eieren schommelden bij elke beweging heen en weer in de lange zak. Ze bukte zich voorover over het stuurrad en de man stak zijn reusachtige apparaat pardoes in de gapende pruim van zijn vrouw. Deze kwam hem tegemoet door haar zeiknatte reet iets naar boven te richten en haar rug door te laten zakken.

Hij stootte hard toe en drong diep in het al geilende wijfje voor hem. Door de stoot sloeg ze met haar bovenlichaam tegen het stuurwiel en kletsten ook haar enorme hangtieten er onzacht tegen. Zij hitste hem nog meer op door te zeggen, " harder klootzak, naai mijn memmen plat en stoot die riem er verder in.

Hij begon zwaar te hijgen en spoot op het moment dat zijn geliefde, luid kermend klaar kwam. Ze riep luidkeels over het water, " jaaah" blus mijn kut, spuit vol die scheur. De pap droop vandaar verder tussen haar dijen. Vette dikke klodders dropen stroperig naar beneden, ze had te veel gehad.

Zijn pik begon slap te hangen en er droop nog een kwakje uit zijn lul op het dek van de boot. De vrouw draaide zich voldaan om naar haar man en zag nu ook ons. Nu wist ze meteen waar zij dit onverwachte genoegen aan te danken had. Ze lachte eens vriendelijk maar wel wat beschaamd naar mij en de meisjes. Dus als jullie nog eens zin hebben, om meer te".. Stout lachend zei lotte, "wij vinden het ook leuk dat we zijn libido homeopathisch gerepareerd hebben.

De man glom dan ook van trots toen ik zei, dat hij een prachtwijf had en dat ik echt geil was geworden bij het zien van haar. Die massale memmen klotsten fantastisch mooi zei ik nog vol overtuiging tot zijn grote vreugde.

Dit had de man natuurlijk nooit verwacht na gezien te hebben met wat voor schoonheden ik net de liefde bedreven had. Maar de waarheid mocht en moest volgens mij altijd gezegd worden en zeker als je er iemand een plezier mee deed. Voldaan richtte hij zijn aandacht weer op zijn eigen neukmeubel.

Hij kuste haar en nam d'r mee naar het achterdek. Stout naar an kijkend zei ze een beetje plagend, "ik laat het sperma en geil zo tussen mijn benen opdrogen, dan kan ik aan mam laten zien wat die waard is. Dan mag jij beslist ook. Haar kontje in de richting van de boot kerend liet lotte ineens een ferme straal urine in het water klateren.

An deed het zelfde met haar derriêre. Pervers naar onze bootvluchtelingen kijkend pieste zij in hun richting. Ik vond ook dat de vrouw op de boot het verdiend had mij te zien pissen. Dus pakte ik mijn pik en piste een forse straal in een boog over de gebukt staande an heen. Aan de andere kant van an spetterde mijn pis voor de voeten van lotte in het gras.

We deden onze kleren aan en ik pakte vlug mijn vistroep in. Nog nooit had ik mijn geliefde materiaal zo snel bij elkaar gekwakt. Ik was erg benieuwd naar wat hun moeder zou zeggen en wilde geen tijd verliezen. De beide meisjes liepen heupwiegend met ieder een steeds natter wordend kruis, voor mij uit naar de auto.

Ik kon hun kontjes goed bekijken en mijn pik werd maar niet echt slap bij het idee dat ze hun moeder zomaar alles wilden vertellen. Ook de voorstelling dat an gewoon wilde vragen of zij met mij mocht kezen maakte mij hitsig. Ik moest steeds denken aan hetgeen eventueel bij hun thuis ging gebeuren en probeerde me een voorstelling van hun moeder te maken. Dat moest beslist een hele hete tante zijn.

Want ben eens eerlijk, dat wat de meiden zo bespraken en hoe ze met seks omgingen, dan moest ma ze wel heel erg ruimdenkend opgevoed hebben. Uitgaande van de woordkeuze en het gedrag van de meisjes, tijdens de eerste kennismaking, kon ma volgens mij geen ordinaire en goedkope lellebel zijn. An wilde voorin zitten en lotte nestelde zich op de achterbank, waar ze steeds meer verleidelijke gebaren maakte, die ik in het spiegeltje wel moest zien.

Nu wilden ze weten wie die vrouw was, waar ik mee neukte, toen ze mij bespioneerd hadden. Dus vertelde ik hen, dat ze paula heette en met mijn jongere zus loes een lesbische relatie had. Ook dat ze samen een kind wilden, maar het gedoe in het ziekenhuis met kunstmatige inseminatie van een vreemde donor niet wilden.

Mijn zus en ik hadden vanaf onze kindertijd al een heel goede relatie. Bovendien wij woonden al geruime tijd met zijn drieën samen, omdat het goed klikte tussen ons.

Om toch een eigen kind te hebben moest ik het maar maken volgens mijn zus loes. Paula wilde dat ook, omdat het dan eigenlijk toch een beetje van loes zou zijn. Ik vertelde nu, dat mijn zus, een kleine donkerharige tenger gebouwde meid, de domina van de onderdanige paula is.

En dat ik het best een geil idee vond, omdat paula in mijn ogen best een, op perverse wijze, aantrekkelijk pot is. Paula wil meestal erg grof behandeld worden, iets wat mijn zusje dan enorm opwindt waardoor zij ook extremer te keer gaat. De twee hebben mij al vaak mee laten genieten, als ze onbeschaamd de liefde bedrijven in onze gezamenlijke woning. Loes vind het altijd geil om mij dan met haar amandelvormige ogen uit te dagen, terwijl paula haar bevredigd. Ze lijkt een beetje op een transseksueel uit een van mijn pornofilms, maar dan zonder lul.

Zij, paula, is een grote gespierde en brede vrouw met een grof hoekig gezicht en erg kleine tietjes. Haar kont is breed en plat, extreem dik gespierde bovenbenen met daartussen een kut als een paardenmerrie. Kortom zij bezit het figuur van een oost-europees olympisch kampioene. Ze had mij laten beloven dat ik haar alleen zou bevruchten zoals een fokstier dat doet.

Dus van achteren er op, er in, stoten, spuiten en eraf. Nu daar was ik op een vreemde manier wel toe bereid. Het idee geilde me al op, om zo'n manvrouw gewoon willens wetens zwanger te maken zonder verdere consequenties. Dus op de afgesproken tijd in paula's vruchtbare periode zijn we naar mijn visplaats gegaan waar ze haar slip naar beneden trok tot op haar knieën. Ze had zich voorover gebogen en haar taart aangeboden zodat ik erbij kon.

Ze liet zich door mij "dekken" zoals ze het noemde. Dus heb ik mijn stijve met een ferme stoot in die paardenkut gedreven en ze werd opslag drijfnat. Ik kon er ineens helemaal in tot aan mijn kloten. Met mijn handen haar schouders vastgepakt, zodat ze niet meer weg kon en haar gewoon beestachtig van achteren vol geramd. Paula had er op een of andere perverse manier ook nog genot aan beleefd, want even voordat ik mijn zaad in haar ejaculeerde, kreeg ze beverig en zwetend een orgasme.

Het is voor de zekerheid zoals ze mij zei. Tot haar opluchting stemde ik gretig toe. Dus mijn conclusie dat ze er meer plezier in had gehad dan ze in eerste instantie had willen toegeven, scheen juist te zijn. Mijn zus loes had mij al verzekerd dat paula bi zou zijn en zich alleen niet liet naaien omdat ze onderdanig aan haar was.

Nee, paula had de fantasie om gebruikt en misbruikt te worden, maar hield toch zelf de touwtjes in handen. An zat zich, zonder erbij na te denken, de borsten te wrijven en liet haar vingers met het klitje spelen. Ze sopte er lustig oplos en ik had moeite mijn aandacht bij het verkeer te houden. Ze wezen mij de weg en zoals later bleek woonden ze maar een paar straten verder dan ik, even buiten dezelfde gemeente als ik.

Het was een mooi landhuis met oprijlaan zodat het van de weg uit niet te zien was. Toen ik voor hun deur stopte, smeerde an met een vlugge beweging, haar geil over mijn mond en neus. Ondeugend zei ze, "dan heb je al wat om naar uit te zien en je op te verheugen. Lotte opende de voordeur en liep met an voor mij uit, de chique woning in. Ze brulde dat ze thuis waren en een verrassing hadden.

Ze boden mij een plaats en een drankje aan in een fantastisch ingerichte woonkamer. Even later kwam hun moeder, niets vermoedend dat ik de beloofde verrassing was, binnen.

Ze kwam net uit bad en was alleen gehuld in een spierwit badlaken en met het haar opgedraaid in een zelfde handdoek. De twee kregen eerst danig op hun kop dat ze haar niet gewaarschuwd hadden omdat er visite bij was. Maar toen ze hun verhaal in geuren en kleuren vertelden, ging ze voor mij staan en stelde zich voor als eva de xxxxxx. Het was een beslist niet kleine vrouw met een atletisch gevormd lichaam en volle borsten, die zich in het badlaken duidelijk aftekenden.

Eva keek naar lotte die als bewijs haar benen spreidde en de inmiddels opgedroogde klodders sperma op haar dijbenen liet zien. Ze keek daarna naar een hoopvol gestemde an die meteen vroeg, "is hij goed?. An vroeg nog snel, "mam, laat voor mij ook nog wat van hem over. Mijn pik stond nu weer volkomen stijf vooruit, bij het zien van deze mooie en sensuele vrouw. Ze boog uitdagend iets voorover en woog mijn kloten op haar uitgestrekte platte hand. Bij deze gelegenheid kon ik het spleetje dat de prachtige volle boezem in het badlaken vormde, goed zien.

Ze rook aan mijn jongeheer en zei, "die ruikt nog lekker naar lotte, mmm.. Even proeven", en trok er eens ondeugend lachend aan. Haar mond ging open en zij likte mijn kloppende paarsrode eikel.

Ze zoog even en streelde mijn geaderde penis, terwijl ze zachtjes mijn ballen kneedde. Mijn onderbuik trok samen, ik kon mij niet inhouden en spoot spontaan een beetje sperma over haar kin en borsten. Mijn zaad liep in het spleetje tussen haar tieten naar beneden. Eva beantwoorde dit door het badlaken in een ruk van haar lijf te trekken. Ze stond nu naakt en in volle glorie voor mij.

Haar mooie ronde heupen en stevige volle borsten trots tonend. Eva drukte haar volle lippen op mijn mond, zij tongzoende mij intens geil. Haar lichaam rook heerlijk vrouwelijk.

Terwijl haar tong krijgertje speelde met de mijne, drukte zij de volle tieten zo hard tegen mijn borst dat ik haar spitse tepels goed voelde. Nu deed ze een stap terug en zei, "zo lekkere beer, dan kun je goed kijken", in een woord een moord wijf.

De kut die ik te zien kreeg was vol en zichtbaar tussen haar benen aanwezig. Een grote bolle venusheuvel en een clitoris om te zoenen zo mooi. Ze was zwaar behaard, er zat een wilde bos donker haar tussen de benen en op haar pruim. Ook op haar hoofd zat avontuurlijk veel, donkerbruin gelokt haar. Een zeldzaam mooie brunette met een puntgave roomblanke zachte huid, stond verleidelijk voor mij. Zij keek mij lief maar doorgrondend aan met haar zacht bruine ogen.

Ik verloor me even zelf. Als gehypnotiseerd keek ik in haar zachtaardige blik. Met een gevoel alsof zij in mijn ziel keek, bewonderde ik eva's gelijkmatige gezichtstrekken. Haar mond was niet te groot en zeer mooi gevormd. Zij likte even frivool haar mooie lippen. Eva lachte nu allerliefst en zei kort, "ja, hij is het. Zij bezat een goed lopend bedrijf uit de nalatenschap van haar veel oudere man. Het was een echt liefdeshuwelijk geweest met haar gewezen baas; een weduwnaar met twee dochters.

Deze had een in- en exportbedrijf opgericht in de jaren zeventig. Een van hun afdelingen richtte zich daarbij op erotische artikelen. Die tak was toentertijd explosief gestegen. Het bedrijf had hem geen windeieren gelegd en zij zette het voort. Seks werd bij hun altijd al heel vrij besproken en dat was ook de reden dat de meisjes en zij er heel normaal over deden. Ze hield ontzettend veel van an en lotte als moeder en als vriendin.

Scherp mij aankijkend zei eva nu, ""en vriendin houdt in dat wij ook een seksuele relatie met elkaar hebben en alles delen. Lotte verwelkomde haar met de opmerking, "gut, je hebt nu al sperma op jouw tieten. Eva stak hier echter een stokje voor door te zeggen dat het veel geiler zou zijn, als ik ook wat uitgerust was. Ook sloeg ze voor, ". Ze zei met een zucht, "ik heb al zolang gewacht dat ik er alleen nog geiler van kan worden.

Ik werd naar boven gedirigeerd en mocht al op een enorm rond bed gaan liggen. Met de mededeling dat ze nog wel een uurtje werk hadden, lieten ze mij alleen in de slaapkamer. De muren waren van boven tot onder bekleed met grote spiegels. Ook tegen het plafond boven het bed zat een joekel van een spiegel. Aan het hoofdeind hingen een stel riemen, handboeien en een enorme dubbele voorbinddildo.

Naast het hoofdeinde stond een mooi antiek nachtkastje. Hierop stond een ingelijste foto. Ik bekeek hem geïnteresseerd en zag eva erop staan met twee kleine kinderen. Het waren lotte en an die met een jachthond speelden. Het was een zelfde hond als mijn grootvader altijd had, een duitse staander. Ik was vaker met hem en zijn hond op jacht geweest.

Hij had mij ook enkele signalen op de jachthoorn geleerd. De jacht trok me nu nog altijd meer als vissen. Wegens mijn rare dienstregelingen kon ik het me nog niet echt permitteren. Ondanks mijn seksuele opwinding voelde ik me hier zo ontspannen dat ik indommelde.

Ik werd wakker toen de dames aan het voeteneind naar mij stonden te kijken. Eva was adembenemend gekleed in een strak zwartlederen dominapak, haar tieten zaten in geraffineerd opengewerkte cups.

Ze had haar tepels en lippen goud gekleurd en had lakzwarte knielaarzen met stiletto hakken aan. Toen ze wijdbeens over mij heen ging staan zag ik dat haar kut nu finaal kaal geschoren was.

Ook zag ik, toen ik naar boven in haar licht geopende hemel keek, dat de schaamlippen goud gekleurd waren. Uitgaande van de attributen, die aan het hoofdeind hingen, verwachte ik dat ze mij wilde boeien. Eva gebood echter lotte op een gemaakte strenge toon bij zich. Ze zei, "jij vies kind, zo thuis komen, kom jij maar eens hier dan zal ik jouw leren!. Ze was gehuld in gele opengewerkte zijde lingerie. Ook haar tepels, lippen en kutje waren goud kleurig. Ze had een jarretelgordeltje met zijde kousen en bijpassende pumps aan.

Lotte wilde nu naar de over mij heen staande eva lopen. Deze vond dit echter niet goed en beval haar, "kruipen zul je, als de teef die vanmiddag was. Het meisje zat op haar knieën met de handen vast aan haar enkels en liet haar kutje spreiden, door een inmiddels superhete an. Deze had totaal niets aan, alleen waren de lippen, tepels en schaamlippen vuurrood gekleurd. Ze zei geil, "nu moet je opletten", toen eva de enorme dildo omgespte. En inderdaad, de kunstpiemel werd met een klodder vaseline aan alle kanten goed en overdreven ingewreven.

Hierna wrikte eva, het voor haar kut bedoelde stuk, al geilend in haar poes. Papa's neuken de babysitters keihard in hun strakke kutjes Supersized sex snollen zuigen het zaad uit je lus! Sofia Valentine de klodders in haar ogen gespoten De tienertjes hebben allemaal gladgeschoren roze kutjes Tyler stopt zijn wood in iedere geile chick die hij ziet!

Heerlijke wijven met heerlijk grote ballen De geilste sex is met een dikke, let maar goed op! Kleine krappe kontjes worden keihard afgeneukt! Alle soorten vrouwen in 1 pornofilm! Vijf zeer gewillige tieners hebben harde anale sex Geile jonge meiden hebben hun eerste anale neukpartij Gast voor het eerst in de porno bij Sintia's casting show Deepthroat queen Sintia Stone laat kunstjes zien! De geilste pornoster Jenna Haze laat zien dat ze de beste is Al haar gaten staan wagenwijd open na deze groepsbeurt!

Live porno in de club met Sintia Stone! Braziliaanse tieners laten zich in hun kontje neuken! Thaise sletjes neuken en zuigen je sappen eruit! De grootste pikken spuiten hun gigantische lading verse cum Sintia Stone en vriendinnen op zoek naar neukvlees Brutale parkeerplaats sex met Emmy Wilde Deze geile nannies hebben tijd zat om te neuken Strakke kontgaatjes worden keihard te grazen genomen Zeer dikke vrouwen sex!

Ze zijn iedere calorie waard! Sexfilm met allemaal geile pornosterren jarige tienersletjes hebben harde anale sex! Bijna 83 jaar maar nog wel een trio met oma Bijzonder dikke vrouwen krijgen een romige creampie!

Betoverende tienertjes worden in hun kontje geneukt Priveclub met neukbare danseresjes is pure hardcore Alles aan deze chicks is extra groot en oversized! Sletjes laten zich anaal neuken en krijgen een creampie Eerst anaal en dan in haar gemaal! Oma Jeanette is helemaal klaar voor een potje wilde sex!

Deze zeer dikke vrouwen neuken als wilde beesten! Woeste anale tienersex en romige creampies Deze vrouwen zijn dik en hongerig en eten tijdens de sex FatZilla en haar vriendinnen worden helemaal schraal geneukt Verkoper naait twee geile gewillige sletjes keihard af Nikita propt op een bouwterrein een lul in haar smoeltje Moeders likken aan sterren en laten zich hard neuken Straathoertjes laten zich gruwlijk hard neuken De Blonde Jill wordt keihard op de pooltafel genomen Bouwvakkers vullen de gaten van Engelse sletjes Blondine neukt er op los alsof haar leven er vanaf hangt!

Dames met grote inge-oliede konten neuken als de beste Dokter Smut neukt al zijn patienten aan gort! Engelse sletjes neuken zich kapot in een hotel Drie bejaarde vriendinnen hebben een orgie met jonge gasten Dikke oma in het zwembad geneukt door een jonge gast Sex in het bejaardenhuis in Venlo gaat er hard aan toe Deze mensen hebben stiekem publieke sex Hongaarse sletjes laten zich snoeihard anaal neuken Hoogbejaarde vrouw is nog best lenig en zeer geil Oma laat haar geschoren rimpelkut flink afneuken Geil huisvrouwtje laat zich onder een viaduct neuken Groepseks in het zwembad met 2 geile blonde snollen Chicks hebben brute anaalsex in het mooie Rome Grote zwarte lullen verdwijnen in strakke gaatjes Dikke oma laat haar vlesige kut neuken in een cafe Hollandse Xelca neukt met twee mannen op vakantie Ondeugende tieners smeken om verse lading zaad Rijpe vrouwen met de lekkerste en grootste tieten 70 jarige oma hard geneukt door haar jongere buurman!

Oma's hebben een trio met de verpleger van het tehuis Tieners smeken om keiharde anaalsex! Jong sletje moet een oude boer pijpen en neuken! Rocco is terug en harder dan ooit! Huisvrouwen zijn veranderd in geile loeders Rijpe oma met grote tieten laat zich in haar kontje neuken! Oma pijpt lekker zonder kunstgebit Loops teefje Emmy Wilde geneukt in de openlucht Blond tienertje laat zich neuken om snel geld te krijgen Jonge sletten ondergaan smerige praktijken met Rocco Superhete sex en perversie in de dokterskamer!

Heerlijke snolletjes worden ruig en hard geneukt Hete oma in lingerie afgeneukt en volgespoten! Kontjes worden geteistert door de Ass Collector De lekkerste milfjes met heerlijke tieten laten zich neuken Tante Truus van 81 heeft nog een kletsnatte kut Oma gaat helemaal los en wil in haar kont geneukt worden Vrienden neuken samen een autoverkoopster Vrouwen met grote echte tieten laten zich anaal neuken Bizar! Een trio met een tweetal bejaarde dames!

MILF laat haar zeiknatte en gladgeschoren afneuken De meest vette en geilste pornofilm OOIT gemaakt Tennissletje laat zich neuken op de baan De aller beste anale sexscenes aller tijden Twee vriendinnen neuken met de badmeester! Deze tieners hebben hun anale ontmaagding!

Tienersletje wordt genaaid langs de kartbaan! Hardcore beestenboel met geile anaal chicks Vrouwen met zeer grote tieten rijden lekker op een paal Bloedgeile zusters neuken met hun patienten Vrienden hebben supergeil orgie in een zwembad Vlaamse nymphomane krijgt lading zaad in haar gezicht Sletterige groupies laten zich nemen door een band Hoerenmadam heeft een huis vol met heerlijke sletjes Boerinnetje wordt op een hooibaal in haar kut geneukt Bloedgeil sletje Nyssa neukt met haar instructeur Dit sletje moet neuken of de bajes in!

Furieuze neukertjes laten zich snoeihard afneuken Rocco demonstreert zijn verdorvenheid op geile sletten Sexverslaafde oma heeft een nieuw speeltje!!! Oma met extreem dikke tieten laat zich flink naaien Gepensioneerde schoonmaakster pijpt als de beste Oma krijgt een pik in haar rijpe uitgezakte kut Dikke Anja krijgt eindelijk weer eens een harde paal Geil mokkel laat zich keihard palen langs de waterkant Blond meisje wordt op een grasveld in haar reet geneukt De mooiste Europese meiden worden hier anaal genomen Verhuizers neuken oma tijdens haar verhuizing naar tehuis Jong blond meisje neukt in de buitenlucht met haar trainer Rocco neukt Russische sletjes helemaal de kreukels in Chick met panne wordt geneukt door twee gasten Nieuwe docente laat zich neuken door de schoolstaf Blonde badnimf laat zich neuken in het zwembad!

Deze meiden worden veel te hard in hun kont genaaid Vlaamse Denise deelt haar fetish seksavonturen Hordes lekkere chicks helemaal de kreukels in geneukt Body to body massage wordt keihard neuken! Deze hele jonge tieners willen seks en veel ook! Geile chicks willen in hun mondje geplast worden! Botergeil kamermeisje laat haar kale kutje afstoffen Chicks willen keihard in hun kontje worden geneukt!

Foxxy Angels weet fitness en neuken te combineren Jonge meiden met hoge laarzen willen sex! De hardccore huismoeders laten zich snoeihard afneuken Superhete tienermeisjes die masturberen en sex hebben Stevige buitenseks met de geile Angel Erotic Nanabi heeft eerste keer groepseks voor de camera Oma wordt lekker op z'n Russisch tussen haar tieten geneukt!

Harige tieners laten hun kut zien Ouwe dikke oma Gerda pijpt een jonge gozer Nikita wil tijdens picknick alleen Nick's pik in haar smoel De chicks zijn allemaal supermooi en worden hard geneukt!

Gruwelijk lekkere chicks hebben keiharde porno in de sneeuw Fraaie callgirl compleet uitgewoond door Nick Rock Deze heerlijke snollen hebben allemaal woest grote jopen!

Deze bloedgeile tieners mag je absoluut niet missen! Bob laat Sofia Valentine haar kutje waanzinnig spuiten! Vrouwelijke hotelmanager krijgt beurt van haar leven Deze bloedgeile chicks gaan keihard anaal! Jonge tienermeisjes ontdekken de lesbische liefde! Cumshot marathon met alleen maar Nederlandse amateurs Blonde tiener is bestolen van haar geld en wordt genaaid Brute SM sex met Sofia Valentine en Vienna Nick Rock neukt de hoerige Vienna snoeihard in haar gaatjes Kyllie steelt de show in haar eerste hardcore pornofilm Geile chicks willen hard geneukt worden door grote pikken Heerlijke geile chicks zijn op zoek naar een lading zaad Nick Rock schrikt wakker van een negerin die zijn lul trekt Geile blonde milf wil neuken na het zien van een pornofilm Tiener Jessica laat haar geile fantasie uitkomen!

Bizar lekkere tieners spelen met hun strakke kutjes! Nick neukt de kruiskapper Sonja in haar kale kutje Jong amateur stel gaat helemaal los in het bos! De lekkerste tienertjes verwennen hun mega strakke kutjes! Pornoheldin Sofie Evans heeft waanzinnig geile seks Vienna heeft een spontaan triootje in de sauna Chinese Pantera krijgt een lichamelijke inburgeringscursus Jonge sletjes weten overal en nergens klaar te komen Bloedgeile chicks laten zich over neuken en zuigen er op los Blondje heeft orgie met drie gasten in haar hotelkamer Donkere Larissa neemt 2 gasten mee naar haar kamer voor sex Pijpsnollen zuigen mannen leeg in de fitnessruimte De dildo's en vibrators draaien overuren bij deze tieners!

Groepseks met twee strippers tijdens vrijgezellenfeest De stevige amateur Lucky neukt met editors van eortisch blad Blondje laat zich neuken voor geld om thuis te kunnen komen Chicks worden op allerlei plekken hard geneukt Kamermeisje wordt door twee man voor 50 euro geneukt De Pakistaanse Larissa wordt door 2 mannen genomen!

Chicks krijgen twee megapikken in hun strakke kont Zeven hete meiden spelen met elkaar en mannen! Geile zaadslobberende chicks smachten naar een spermadouche Twee sletjes laten zich door drie mannen kapot scheuren Triosex in de sauna met de lekkere blonde Vienna Twee stellen ruilen van partner en neuken die helemaal gek Deze kantoor meiden neuken heel graag met hun baas De geilste pornosterren laten zich keihard kontneuken Dit zijn de allergeilste hardcore Seventeen tieners Seksavonturier krijgt MILF voor zijn camera die wil neuken De vette Isabella laat zich buiten in het bos neuken In dit zwembad wordt geneukt met de meest lekkere chicks Tom Kans neukt alle wijven die hij op zijn pad tegenkomt Deze meiden kicken erop om in hun mondje geplast te worden Heet teefje wil iedere ochtend seks hebben Bo uit Lelystad laat zich lekker in gonzo stijl afneuken Wie is de gelukkige die de moddervette Lucky neukt?

Deze chicks krijgen twee grote megapikken die in hun aars! Spoedcursus kontvuisten en harde anaalseks met pornosterren Gelderse amateur modellen krijgen aan grote beurt Gelderse dames neuken gedetineerde in de gevangenis Reality Sex TV met Nederlandse koppels en vrouwen! In deze stripclub mag je de strippers ook keihard neuken!

Knettergeile Point of View film met harde anale sex en DP Deze geile speelpoesjes willen niets liever dan hete sex Hete dames nemen je mee voor een kijkje in hun seksleven Oer Hollandse stellen laten zich zomaar filmen tijdens seks Happy ending wordt keihard neuken in de massagesalon!

Nick ramt zijn dikke paal in een zeiknatte pruim! Barmeid heeft een geile orgie met haar gasten Schoomeiden neuken de leraar voor een voldoende Lekker neuken met de stoute wijkzuster Leerling kapster neukt met klant na verneuken van zijn haar Huisbaas mag twee vrouwelijke huurders neuken Stel filmt knettergeil trio tijdens hun vakantie in Holland Jody laat zich op vakantie neuken door 3 gasten Mooie meiden ontvoeren 5 mannen naar een kerker!

Bloedgeile snol wordt geneukt door 2 piemels De geilste scenes van de bloedmooie Lara Stevens Amateurseks in en om een bijzonder hotel Lusoord Tieners neuken met elkaar tijdens een vakantiekamp Supergeile anaal scenes met meest mooie pornosterren Wilde amateursex langs de weg en in hotels Ongelooflijk geile groepseks aan de Braziliaanse kust Geile sletten pijpen en neuken knalharde pikken klaar Blondine zuigt en wordt keihard geneukt Mannen en vrouwen veranderen in wilde sexbeesten Massage salon met happy ending door 2 geile sletjes Strand orgies met de koning van de kontjes Rocco!

Tiener supersletten laten zich in AL hun gaten uitwonen! Seks met geile sloeries met dikke tieten De mooiste sletjes worden afgeneukt in het topisch paradijs Sex in the city met 4 hete vriendinnen die alles neuken Swingers neuken elkaar in een Vlaamse parenclub! Surprise orgie met Jennifer en haar vriendin Radka Tessa laat zich neuken nadat ze betrapt is op masturberen Bokser neukt 2 geile meiden helemaal stuk in de sportschool Snoeiharde amateur gonzo film met zaadslurpende sletten Doree nodigt gasten uit voor orgie bij haar in appartement Hotelgast neukt met twee geile kamermeisjes Amateurs slet wordt door 2 gasten op de pokertafel geneukt Oudere studentes doen een porno casting om geld te verdienen 3 Bloedmooie vrouwen willen anaal genomen worden door 1 man Chicks laten zich allemaal keihard in hun kontjes neuken Kneiterharde hardcore porno met heerlijke sletten!

Dit stel pist elkaar tijdens de seks helemaal onder Blond meisje laat zich neuken voor een nieuwe baan Rocco neukt perverse tienersletjes helemaal in stukken De hardste hardcore scenes met Rocco Siffredi Tessa Kathy ruilen van partner tijdens de sex op vakantie Keiharde anale actie en mondneuken met de brute Rocco Hete chicks worden gekeelneukt en keihard anaal gepakt Rocco laat Tsjechische meiden even zien wat echt neuken is! Oosters meisje doet een casting, omdat ze de porno in wil Zeer fijne neuksnollen hebben geile triootjes De meiden in deze film willen alleen maar pijpen Barbara en haar vriend filmen samen hun geile vakantiesex!

Twee huisvrouwen besluiten elkaar goed te verwennen. Sletlana de Poolse snol neukt zich een weg door Nederland Deze ervaren sletten weten hoe je een pik moet klaarmaken Deze meiden zijn verslaafd aan klaarkomen dus dat doen ze Zenuwslopende geile film met ultieme pijpkunsten! Deze gasten rammen hun pikken zo hard mogelijk in een sletje Pornosletten worden ruw en wild in hun gaatjes geneukt Bekijk hier de sexavonturen geile snol Aurora Snow Supermodel Mercedez laat zich samen met vriendinnen neuken!

Fabuleuze Dubbele Penetraties en Deepthroats laten je komen Voor deze botergeile meiden is pijpen hun lust en hun leven Deze sletten zuigen aan harde pikken en drinken sperma Een tweeling neuken delen samen een grote pik Strakke kut en kontgaatjes rampestampen Meiden pissen hun kut leeg en neuken met de dokter Plasseks met een oudere man en twee vrouwen Blond mokkel krijgt golden shower van een neger Amateur stel plast elkaar helemaal onder Monteur zeikt een MILF helemaal onder tijdens de seks Een man heeft plassex met een vrouw Twee gasten pissen een Russische onder Geil stel filmt in de vakantie hun plasseks avonturen!

Amateur stel geeft elkaar een golder shower Pissende pikken stromen leeg over dikke borsten Vlaams stel plast elkaar tijdens de sex helemaal onder! Plasseks liefhebbers van over de hele wereld. Janine te grazen genomen door twee enorme zwarte lullen! Geniet van de lekkerste tieten die er zijn! Knalharde sex met pornosnollen in voertuigen!

Heerlijke pornosterren in POV stijl! De lekkerste pornosnollen laten zich volledig gaan! Brooklyn Lee de smerig geile nymphonane en is dol op zaad! De laatste pornofilm van de heerlijke Renee Richards! Deze sletten laten zich midden in de club flink naaien! De spannende avonturen van pornoster Mercedez! Megan Coxxx laat zich volledig uit elkaar trekken! Vrouwen met de mooiste kontjes worden hard anaal geneukt! Een kijkje in het leven van heerlijke pornoster Jenna!

Alektra Blue in haar eerste supergeile film! Heerlijke wijven laten al hun gaten door grote pikken naaien De mooiste wijven in een wilde strap-on orgie! Heerlijke chicks in latex verwennen elkaar! Oost-europese sletjes worden spijkerhard afgeneukt! De geilste pornosterren laten zich helemaal gaan! Carmen laat zich in Texas snoeihard uitwonen! De heerlijkste wijven worden stuk voor stuk hard gepaald! Twee voetbalsletjes kluiven Nick's harde stok af!

Nick werkt Stella Maas snoeihard af in het stro! Sintia geneukt in haar hotelkamer in Berlijn! Sintia test MILF met heerlijk dikke tieten! Sintia Stone laat zich door 3 gasten volledig uitwonen!

..

THUISONTVANGST AMSTERDAM NOORD EINDHOVEN PRIVE ONTVANGST

STIEKEM VINGEREN ACTRICE GEZOCHT

11 sep Dé Tube site van Nederland! Gratis Nederlandse sex films van oa. Don en Ad, Rijschool69 en Porno Bob. Geheel gratis, uniek in Nederland. De Bathmate Hydromax X30 is het uiterste in hydro-technologie voor penisontwikkeling en gezondheid. . Sintia Stone neukt er op los in de open natuur De geilste milf avonturen zie je in deze film! . Nick ramt zijn dikke paal in een zeiknatte pruim! Dit stel pist elkaar tijdens de seks helemaal onder Blond meisje laat zich. 28 april Tot voor kort was het onduidelijk waar u andere mannen kon Je mag niet tegen een boom pissen, maar wel kontneuken in het bos en een boom volblaffen met but weg met die lui! Oh kut, o snee, o pruim, o spleet.

Wellustig met haar bekken stotend maakte an aanstalten zich op mijn pik te rijgen. Lotte hield haar tegen en zei, "an dat moet je eerst aan mam vragen, dat was de afspraak. Je bent nog erg onervaren. Ik heb je wel al een paar keer met tim laten neuken maar dat was thuis. Mijn vriendje heeft weliswaar een prachtige lange piemel, maar bij verre niet zo'n moordapparaat als dit", waarbij lotte op mijn lul wees.

An vond dat jammer en besliste dat ik maar meteen mee naar huis moest, dan kon ma mij keuren en haar zegen geven. Want ze was zo geil geworden dat ze ook eens flink genomen wilde worden en zei, "lotte, dan kun jij ook eens kijken als ik op die lul gespietst wordt. En mijn poes ook eens flink klaar laat neuken met zo'n grote worst. Lotte had iets gezien wat ons eerder totaal niet was opgevallen.

Wij waren zo in ons hete spel opgegaan dat we het jacht, dat vlakbij in het riet afgemeerd had, niet hadden gezien. Het lag een meter of tien van ons vandaan. Aan de reling stond een oudere heer uitvoerig aan zijn ontzettend lange en gezwollen pik te trekken. Nu dat konden we hem niet kwalijk nemen en van gluren kon geen sprake zijn. Wij hadden ook open en bloot liggen vozen dat de stukken er van af vlogen. De man zei, "dat was een pracht vertoning" en masturbeerde verwoed zijn lange dikke lul.

De man draaide zich half om naar de kajuit en riep, "ik heb wat voor je amanda en wil je reet naaien als nooit tevoren. Hij greep de vrouw bij haar forse tieten en liet haar voorover bukken. Ze ging meteen op zijn avances, in zonder nog na te denken, ze was al te lang veel te kort gekomen. Amanda was een, met zwart geverfd haar, voor haar leeftijd best nog aantrekkelijke vrouw. Je kon zien dat het vroeger best een stuk moet zijn geweest. Haar memmen waren zo ontzettend groot dat ze zwaar door hingen in het bovendeel van het badpak dat ze droeg.

Ook tekende zich duidelijk een forse venusheuvel af met goed zichtbaar de dikke schaamlippen compleet met spleet. Toen de man zijn eega uit het badpak trok en de kolossale dikke tieten er uit floepten, zagen we een, nog tamelijk goed in haar vel zittende naakte oudere vrouw van een jaar of zeventig.

Ze had een brede iets open hangende roze schaamspleet die nu al nat was. Onderaan de enorme hangende uiers zaten heel grote donkere tepelhoven met dikke zware spenen. Haar buik was wel wat slap en verried een paar bevallingen, maar echt misstaan deed het niet. Ze was rijp, echt rijp en botergeil. Ook dat heeft zo zijn eigen charmes vindt ik. De man was niet veel ouder maar zag er beduidend verweerder uit, zijn zak hing ver uit, en zijn eieren schommelden bij elke beweging heen en weer in de lange zak.

Ze bukte zich voorover over het stuurrad en de man stak zijn reusachtige apparaat pardoes in de gapende pruim van zijn vrouw. Deze kwam hem tegemoet door haar zeiknatte reet iets naar boven te richten en haar rug door te laten zakken.

Hij stootte hard toe en drong diep in het al geilende wijfje voor hem. Door de stoot sloeg ze met haar bovenlichaam tegen het stuurwiel en kletsten ook haar enorme hangtieten er onzacht tegen. Zij hitste hem nog meer op door te zeggen, " harder klootzak, naai mijn memmen plat en stoot die riem er verder in.

Hij begon zwaar te hijgen en spoot op het moment dat zijn geliefde, luid kermend klaar kwam. Ze riep luidkeels over het water, " jaaah" blus mijn kut, spuit vol die scheur. De pap droop vandaar verder tussen haar dijen. Vette dikke klodders dropen stroperig naar beneden, ze had te veel gehad. Zijn pik begon slap te hangen en er droop nog een kwakje uit zijn lul op het dek van de boot.

De vrouw draaide zich voldaan om naar haar man en zag nu ook ons. Nu wist ze meteen waar zij dit onverwachte genoegen aan te danken had. Ze lachte eens vriendelijk maar wel wat beschaamd naar mij en de meisjes.

Dus als jullie nog eens zin hebben, om meer te".. Stout lachend zei lotte, "wij vinden het ook leuk dat we zijn libido homeopathisch gerepareerd hebben. De man glom dan ook van trots toen ik zei, dat hij een prachtwijf had en dat ik echt geil was geworden bij het zien van haar.

Die massale memmen klotsten fantastisch mooi zei ik nog vol overtuiging tot zijn grote vreugde. Dit had de man natuurlijk nooit verwacht na gezien te hebben met wat voor schoonheden ik net de liefde bedreven had. Maar de waarheid mocht en moest volgens mij altijd gezegd worden en zeker als je er iemand een plezier mee deed. Voldaan richtte hij zijn aandacht weer op zijn eigen neukmeubel.

Hij kuste haar en nam d'r mee naar het achterdek. Stout naar an kijkend zei ze een beetje plagend, "ik laat het sperma en geil zo tussen mijn benen opdrogen, dan kan ik aan mam laten zien wat die waard is. Dan mag jij beslist ook. Haar kontje in de richting van de boot kerend liet lotte ineens een ferme straal urine in het water klateren. An deed het zelfde met haar derriêre. Pervers naar onze bootvluchtelingen kijkend pieste zij in hun richting. Ik vond ook dat de vrouw op de boot het verdiend had mij te zien pissen.

Dus pakte ik mijn pik en piste een forse straal in een boog over de gebukt staande an heen. Aan de andere kant van an spetterde mijn pis voor de voeten van lotte in het gras. We deden onze kleren aan en ik pakte vlug mijn vistroep in. Nog nooit had ik mijn geliefde materiaal zo snel bij elkaar gekwakt. Ik was erg benieuwd naar wat hun moeder zou zeggen en wilde geen tijd verliezen. De beide meisjes liepen heupwiegend met ieder een steeds natter wordend kruis, voor mij uit naar de auto.

Ik kon hun kontjes goed bekijken en mijn pik werd maar niet echt slap bij het idee dat ze hun moeder zomaar alles wilden vertellen.

Ook de voorstelling dat an gewoon wilde vragen of zij met mij mocht kezen maakte mij hitsig. Ik moest steeds denken aan hetgeen eventueel bij hun thuis ging gebeuren en probeerde me een voorstelling van hun moeder te maken. Dat moest beslist een hele hete tante zijn. Want ben eens eerlijk, dat wat de meiden zo bespraken en hoe ze met seks omgingen, dan moest ma ze wel heel erg ruimdenkend opgevoed hebben.

Uitgaande van de woordkeuze en het gedrag van de meisjes, tijdens de eerste kennismaking, kon ma volgens mij geen ordinaire en goedkope lellebel zijn. An wilde voorin zitten en lotte nestelde zich op de achterbank, waar ze steeds meer verleidelijke gebaren maakte, die ik in het spiegeltje wel moest zien.

Nu wilden ze weten wie die vrouw was, waar ik mee neukte, toen ze mij bespioneerd hadden. Dus vertelde ik hen, dat ze paula heette en met mijn jongere zus loes een lesbische relatie had. Ook dat ze samen een kind wilden, maar het gedoe in het ziekenhuis met kunstmatige inseminatie van een vreemde donor niet wilden.

Mijn zus en ik hadden vanaf onze kindertijd al een heel goede relatie. Bovendien wij woonden al geruime tijd met zijn drieën samen, omdat het goed klikte tussen ons. Om toch een eigen kind te hebben moest ik het maar maken volgens mijn zus loes. Paula wilde dat ook, omdat het dan eigenlijk toch een beetje van loes zou zijn. Ik vertelde nu, dat mijn zus, een kleine donkerharige tenger gebouwde meid, de domina van de onderdanige paula is.

En dat ik het best een geil idee vond, omdat paula in mijn ogen best een, op perverse wijze, aantrekkelijk pot is. Paula wil meestal erg grof behandeld worden, iets wat mijn zusje dan enorm opwindt waardoor zij ook extremer te keer gaat. De twee hebben mij al vaak mee laten genieten, als ze onbeschaamd de liefde bedrijven in onze gezamenlijke woning.

Loes vind het altijd geil om mij dan met haar amandelvormige ogen uit te dagen, terwijl paula haar bevredigd. Ze lijkt een beetje op een transseksueel uit een van mijn pornofilms, maar dan zonder lul. Zij, paula, is een grote gespierde en brede vrouw met een grof hoekig gezicht en erg kleine tietjes. Haar kont is breed en plat, extreem dik gespierde bovenbenen met daartussen een kut als een paardenmerrie.

Kortom zij bezit het figuur van een oost-europees olympisch kampioene. Ze had mij laten beloven dat ik haar alleen zou bevruchten zoals een fokstier dat doet. Dus van achteren er op, er in, stoten, spuiten en eraf. Nu daar was ik op een vreemde manier wel toe bereid. Het idee geilde me al op, om zo'n manvrouw gewoon willens wetens zwanger te maken zonder verdere consequenties.

Dus op de afgesproken tijd in paula's vruchtbare periode zijn we naar mijn visplaats gegaan waar ze haar slip naar beneden trok tot op haar knieën. Ze had zich voorover gebogen en haar taart aangeboden zodat ik erbij kon. Ze liet zich door mij "dekken" zoals ze het noemde. Dus heb ik mijn stijve met een ferme stoot in die paardenkut gedreven en ze werd opslag drijfnat.

Ik kon er ineens helemaal in tot aan mijn kloten. Met mijn handen haar schouders vastgepakt, zodat ze niet meer weg kon en haar gewoon beestachtig van achteren vol geramd.

Paula had er op een of andere perverse manier ook nog genot aan beleefd, want even voordat ik mijn zaad in haar ejaculeerde, kreeg ze beverig en zwetend een orgasme. Het is voor de zekerheid zoals ze mij zei. Tot haar opluchting stemde ik gretig toe. Dus mijn conclusie dat ze er meer plezier in had gehad dan ze in eerste instantie had willen toegeven, scheen juist te zijn.

Mijn zus loes had mij al verzekerd dat paula bi zou zijn en zich alleen niet liet naaien omdat ze onderdanig aan haar was. Nee, paula had de fantasie om gebruikt en misbruikt te worden, maar hield toch zelf de touwtjes in handen. An zat zich, zonder erbij na te denken, de borsten te wrijven en liet haar vingers met het klitje spelen. Ze sopte er lustig oplos en ik had moeite mijn aandacht bij het verkeer te houden.

Ze wezen mij de weg en zoals later bleek woonden ze maar een paar straten verder dan ik, even buiten dezelfde gemeente als ik. Het was een mooi landhuis met oprijlaan zodat het van de weg uit niet te zien was. Toen ik voor hun deur stopte, smeerde an met een vlugge beweging, haar geil over mijn mond en neus.

Ondeugend zei ze, "dan heb je al wat om naar uit te zien en je op te verheugen. Lotte opende de voordeur en liep met an voor mij uit, de chique woning in. Ze brulde dat ze thuis waren en een verrassing hadden. Ze boden mij een plaats en een drankje aan in een fantastisch ingerichte woonkamer. Even later kwam hun moeder, niets vermoedend dat ik de beloofde verrassing was, binnen.

Ze kwam net uit bad en was alleen gehuld in een spierwit badlaken en met het haar opgedraaid in een zelfde handdoek. De twee kregen eerst danig op hun kop dat ze haar niet gewaarschuwd hadden omdat er visite bij was. Maar toen ze hun verhaal in geuren en kleuren vertelden, ging ze voor mij staan en stelde zich voor als eva de xxxxxx.

Het was een beslist niet kleine vrouw met een atletisch gevormd lichaam en volle borsten, die zich in het badlaken duidelijk aftekenden. Eva keek naar lotte die als bewijs haar benen spreidde en de inmiddels opgedroogde klodders sperma op haar dijbenen liet zien. Ze keek daarna naar een hoopvol gestemde an die meteen vroeg, "is hij goed?. An vroeg nog snel, "mam, laat voor mij ook nog wat van hem over. Mijn pik stond nu weer volkomen stijf vooruit, bij het zien van deze mooie en sensuele vrouw.

Ze boog uitdagend iets voorover en woog mijn kloten op haar uitgestrekte platte hand. Bij deze gelegenheid kon ik het spleetje dat de prachtige volle boezem in het badlaken vormde, goed zien.

Ze rook aan mijn jongeheer en zei, "die ruikt nog lekker naar lotte, mmm.. Even proeven", en trok er eens ondeugend lachend aan. Haar mond ging open en zij likte mijn kloppende paarsrode eikel. Ze zoog even en streelde mijn geaderde penis, terwijl ze zachtjes mijn ballen kneedde. Mijn onderbuik trok samen, ik kon mij niet inhouden en spoot spontaan een beetje sperma over haar kin en borsten. Mijn zaad liep in het spleetje tussen haar tieten naar beneden. Eva beantwoorde dit door het badlaken in een ruk van haar lijf te trekken.

Ze stond nu naakt en in volle glorie voor mij. Haar mooie ronde heupen en stevige volle borsten trots tonend. Eva drukte haar volle lippen op mijn mond, zij tongzoende mij intens geil. Haar lichaam rook heerlijk vrouwelijk. Terwijl haar tong krijgertje speelde met de mijne, drukte zij de volle tieten zo hard tegen mijn borst dat ik haar spitse tepels goed voelde.

Nu deed ze een stap terug en zei, "zo lekkere beer, dan kun je goed kijken", in een woord een moord wijf. De kut die ik te zien kreeg was vol en zichtbaar tussen haar benen aanwezig. Een grote bolle venusheuvel en een clitoris om te zoenen zo mooi. Ze was zwaar behaard, er zat een wilde bos donker haar tussen de benen en op haar pruim.

Ook op haar hoofd zat avontuurlijk veel, donkerbruin gelokt haar. Een zeldzaam mooie brunette met een puntgave roomblanke zachte huid, stond verleidelijk voor mij. Zij keek mij lief maar doorgrondend aan met haar zacht bruine ogen.

Ik verloor me even zelf. Als gehypnotiseerd keek ik in haar zachtaardige blik. Met een gevoel alsof zij in mijn ziel keek, bewonderde ik eva's gelijkmatige gezichtstrekken.

Haar mond was niet te groot en zeer mooi gevormd. Zij likte even frivool haar mooie lippen. Eva lachte nu allerliefst en zei kort, "ja, hij is het.

Zij bezat een goed lopend bedrijf uit de nalatenschap van haar veel oudere man. Het was een echt liefdeshuwelijk geweest met haar gewezen baas; een weduwnaar met twee dochters. Deze had een in- en exportbedrijf opgericht in de jaren zeventig.

Een van hun afdelingen richtte zich daarbij op erotische artikelen. Die tak was toentertijd explosief gestegen. Het bedrijf had hem geen windeieren gelegd en zij zette het voort. Seks werd bij hun altijd al heel vrij besproken en dat was ook de reden dat de meisjes en zij er heel normaal over deden. Ze hield ontzettend veel van an en lotte als moeder en als vriendin. Scherp mij aankijkend zei eva nu, ""en vriendin houdt in dat wij ook een seksuele relatie met elkaar hebben en alles delen.

Lotte verwelkomde haar met de opmerking, "gut, je hebt nu al sperma op jouw tieten. Eva stak hier echter een stokje voor door te zeggen dat het veel geiler zou zijn, als ik ook wat uitgerust was. Ook sloeg ze voor, ". Ze zei met een zucht, "ik heb al zolang gewacht dat ik er alleen nog geiler van kan worden. Ik werd naar boven gedirigeerd en mocht al op een enorm rond bed gaan liggen. Met de mededeling dat ze nog wel een uurtje werk hadden, lieten ze mij alleen in de slaapkamer.

De muren waren van boven tot onder bekleed met grote spiegels. Ook tegen het plafond boven het bed zat een joekel van een spiegel. Aan het hoofdeind hingen een stel riemen, handboeien en een enorme dubbele voorbinddildo. Naast het hoofdeinde stond een mooi antiek nachtkastje.

Hierop stond een ingelijste foto. Ik bekeek hem geïnteresseerd en zag eva erop staan met twee kleine kinderen. Het waren lotte en an die met een jachthond speelden.

Het was een zelfde hond als mijn grootvader altijd had, een duitse staander. Ik was vaker met hem en zijn hond op jacht geweest. Hij had mij ook enkele signalen op de jachthoorn geleerd. De jacht trok me nu nog altijd meer als vissen. Wegens mijn rare dienstregelingen kon ik het me nog niet echt permitteren. Ondanks mijn seksuele opwinding voelde ik me hier zo ontspannen dat ik indommelde. Ik werd wakker toen de dames aan het voeteneind naar mij stonden te kijken.

Eva was adembenemend gekleed in een strak zwartlederen dominapak, haar tieten zaten in geraffineerd opengewerkte cups. Ze had haar tepels en lippen goud gekleurd en had lakzwarte knielaarzen met stiletto hakken aan. Toen ze wijdbeens over mij heen ging staan zag ik dat haar kut nu finaal kaal geschoren was.

Ook zag ik, toen ik naar boven in haar licht geopende hemel keek, dat de schaamlippen goud gekleurd waren. Uitgaande van de attributen, die aan het hoofdeind hingen, verwachte ik dat ze mij wilde boeien.

Eva gebood echter lotte op een gemaakte strenge toon bij zich. Ze zei, "jij vies kind, zo thuis komen, kom jij maar eens hier dan zal ik jouw leren!. Ze was gehuld in gele opengewerkte zijde lingerie. Ook haar tepels, lippen en kutje waren goud kleurig. Ze had een jarretelgordeltje met zijde kousen en bijpassende pumps aan.

Lotte wilde nu naar de over mij heen staande eva lopen. Deze vond dit echter niet goed en beval haar, "kruipen zul je, als de teef die vanmiddag was. Het meisje zat op haar knieën met de handen vast aan haar enkels en liet haar kutje spreiden, door een inmiddels superhete an. Deze had totaal niets aan, alleen waren de lippen, tepels en schaamlippen vuurrood gekleurd. Ze zei geil, "nu moet je opletten", toen eva de enorme dildo omgespte.

En inderdaad, de kunstpiemel werd met een klodder vaseline aan alle kanten goed en overdreven ingewreven. Hierna wrikte eva, het voor haar kut bedoelde stuk, al geilend in haar poes. De riemen strak aantrekkend terwijl ze echt mannelijke neukbewegingen maakte. Eva ging in een gehurkte stand achter de geboeide lotte staan, ze spande haar kontspieren en stak hem pardoes in het geil kreunende gleufdiertje. Zij boorde de dildo onbarmhartig hard en diep in het kutje van lotte.

Deze gilde van genot en de fijne pijn die haar stiefmoeder diep in haar geslacht teweeg bracht. Lotte kon geen kant uit en liet zich wellustig door eva nemen. Haar kutlipjes spanden zich om de reusachtige siliconenstaaf. Ze rekten mee in de bewegingen die gemaakt werden. Jouw garantie voor kwaliteit: Hydromax pompen en onderdelen daarvan ondergaan strenge testen in Bathmates' eigen testlaboratorium en worden routinematig getest tot Hydromax is echt de ultieme hydropomp systeem!

Waterproof multi-speed vibrator, gemaakt van bodysafe silicone materiaal. Geniet van de intense vibraties in bad, onder de douche, of waar je maar wilt. U ontvangt bij ons altijd gratis batterijen zodat u direct het speeltje kunt gebruiken!

Prachtige BH set gemaakt van roze stretch satijn en mooi afgewerkt met zwart kant. De beugel BH heeft verstelbare haakjessluiting aan de achterzijde. Wordt geleverd met bijpassende string. Exclusief kkousen, deze kunt u natuurlijk direct mee bestellen.

Oplegvibrator Ascendancy van het merk Vibe Therapy. Deze oplegvibrator is volledig waterproof en van ergonomisch design. De vibrator is gemaakt van hygiensich medische kwaliteit siliconen.

Hij is in te stellen op 3 verschillende vibratiestanden. Laat je fantasie helemaal gaan met deze hoogwaardige siliconen replica van Austin's geweldige penis. Austin's dildo is gemaakt van zijn werkelijke anatomie met behulp van medische siliconen.

Voor een goed gebruik raden wij een combinatie met glijmiddel aan. Op en top kinky met deze opwindende bed boeien set. Deze set bevat twee nylon touwen allebei cm lang , vastgemaakt aan een cm lange koord die je onder je matras kunt stoppen.

De vier schuimrubberen pols- en enkelboeien met klittenband zijn allemaal vastgemaakt aan de uiteinden van de touwen. Nu kun je jouw 'slachtoffer' vastbinden met zijn of haar armen en benen wijd gespreid op bed zodat ze zich hulpeloos moeten overgeven aan jouw sexuele verlangens.. Zijn afmetingen en 4 ovale ballen maken Big Bend-it spannend intens. Moeder en dochter zijn nymfomanen!

Moeder neukt dezelfde man met haar dochter! Pijptechniek lessen van mama zijn een uitkomst! Moeders geeft haar dochter een persoonlijke pijpdemonstratie Onverzadigbare moeders neuken samen met dochter en een man Neuk eerst de moeder, dan haar dochter Zo moeder, zo dochter!

Neuk mijn moeder en mij! Natte kutjes zitten in de familie! Moeders leren hun dochter pijpen! Sperma slikken leert deze slet van haar moeder! Mama kan deepthroaten en leert haar dochter dat ook!

Dit kan niet door de beugel! Dezelfde pik voor moeder en dochter! Moeder pijpt de vriend van haar dochter terwijl die toekijkt Handyman neukt Hollandse sletjes de kreukels in! Rocco en zijn maten verwoesten deze chicks in al hun gaten! Hardcore sex in de vrouwengevangenis! Keihard sex op een prive jacht met pornoster Sintia Ing de Oosterser sloerie gaat met haar benen wijd! Dikke chicks met dikke bolle buiken laten zich neuken! Op zoek naar een nieuw zwart cheerleader hoertje!

Indiase vrouwen krijgen hun kale kutje volgespoten met zaad! Tieners hebben voor het eerst anale sex! Handyman neukt heerlijke sletjes in hun reet! Ze wil dat mannen kKlaarkomen op haar tatoeage! Jonge meiden worden diep in hun sterretje geneukt!

Sintia Stone neukt er op los in de open natuur De geilste milf avonturen zie je in deze film! Pappa's kleine hoertje is opgegroeid tot de beste pikzuiger Een pornofilm met alleen maar grote tieten! Anale sex met een dikke chick is serieus het allergeilst! Neuk mijn moeder en mij allebei!

Papa's neuken de babysitters keihard in hun strakke kutjes Supersized sex snollen zuigen het zaad uit je lus! Sofia Valentine de klodders in haar ogen gespoten De tienertjes hebben allemaal gladgeschoren roze kutjes Tyler stopt zijn wood in iedere geile chick die hij ziet! Heerlijke wijven met heerlijk grote ballen De geilste sex is met een dikke, let maar goed op!

Kleine krappe kontjes worden keihard afgeneukt! Alle soorten vrouwen in 1 pornofilm! Vijf zeer gewillige tieners hebben harde anale sex Geile jonge meiden hebben hun eerste anale neukpartij Gast voor het eerst in de porno bij Sintia's casting show Deepthroat queen Sintia Stone laat kunstjes zien! De geilste pornoster Jenna Haze laat zien dat ze de beste is Al haar gaten staan wagenwijd open na deze groepsbeurt!

Live porno in de club met Sintia Stone! Braziliaanse tieners laten zich in hun kontje neuken! Thaise sletjes neuken en zuigen je sappen eruit! De grootste pikken spuiten hun gigantische lading verse cum Sintia Stone en vriendinnen op zoek naar neukvlees Brutale parkeerplaats sex met Emmy Wilde Deze geile nannies hebben tijd zat om te neuken Strakke kontgaatjes worden keihard te grazen genomen Zeer dikke vrouwen sex! Ze zijn iedere calorie waard!

Sexfilm met allemaal geile pornosterren jarige tienersletjes hebben harde anale sex! Bijna 83 jaar maar nog wel een trio met oma Bijzonder dikke vrouwen krijgen een romige creampie! Betoverende tienertjes worden in hun kontje geneukt Priveclub met neukbare danseresjes is pure hardcore Alles aan deze chicks is extra groot en oversized! Sletjes laten zich anaal neuken en krijgen een creampie Eerst anaal en dan in haar gemaal!

Oma Jeanette is helemaal klaar voor een potje wilde sex! Deze zeer dikke vrouwen neuken als wilde beesten! Woeste anale tienersex en romige creampies Deze vrouwen zijn dik en hongerig en eten tijdens de sex FatZilla en haar vriendinnen worden helemaal schraal geneukt Verkoper naait twee geile gewillige sletjes keihard af Nikita propt op een bouwterrein een lul in haar smoeltje Moeders likken aan sterren en laten zich hard neuken Straathoertjes laten zich gruwlijk hard neuken De Blonde Jill wordt keihard op de pooltafel genomen Bouwvakkers vullen de gaten van Engelse sletjes Blondine neukt er op los alsof haar leven er vanaf hangt!

Dames met grote inge-oliede konten neuken als de beste Dokter Smut neukt al zijn patienten aan gort! Engelse sletjes neuken zich kapot in een hotel Drie bejaarde vriendinnen hebben een orgie met jonge gasten Dikke oma in het zwembad geneukt door een jonge gast Sex in het bejaardenhuis in Venlo gaat er hard aan toe Deze mensen hebben stiekem publieke sex Hongaarse sletjes laten zich snoeihard anaal neuken Hoogbejaarde vrouw is nog best lenig en zeer geil Oma laat haar geschoren rimpelkut flink afneuken Geil huisvrouwtje laat zich onder een viaduct neuken Groepseks in het zwembad met 2 geile blonde snollen Chicks hebben brute anaalsex in het mooie Rome Grote zwarte lullen verdwijnen in strakke gaatjes Dikke oma laat haar vlesige kut neuken in een cafe Hollandse Xelca neukt met twee mannen op vakantie Ondeugende tieners smeken om verse lading zaad Rijpe vrouwen met de lekkerste en grootste tieten 70 jarige oma hard geneukt door haar jongere buurman!

Oma's hebben een trio met de verpleger van het tehuis Tieners smeken om keiharde anaalsex! Jong sletje moet een oude boer pijpen en neuken!

Rocco is terug en harder dan ooit! Huisvrouwen zijn veranderd in geile loeders Rijpe oma met grote tieten laat zich in haar kontje neuken! Oma pijpt lekker zonder kunstgebit Loops teefje Emmy Wilde geneukt in de openlucht Blond tienertje laat zich neuken om snel geld te krijgen Jonge sletten ondergaan smerige praktijken met Rocco Superhete sex en perversie in de dokterskamer!

Heerlijke snolletjes worden ruig en hard geneukt Hete oma in lingerie afgeneukt en volgespoten! Kontjes worden geteistert door de Ass Collector De lekkerste milfjes met heerlijke tieten laten zich neuken Tante Truus van 81 heeft nog een kletsnatte kut Oma gaat helemaal los en wil in haar kont geneukt worden Vrienden neuken samen een autoverkoopster Vrouwen met grote echte tieten laten zich anaal neuken Bizar!

Een trio met een tweetal bejaarde dames! MILF laat haar zeiknatte en gladgeschoren afneuken De meest vette en geilste pornofilm OOIT gemaakt Tennissletje laat zich neuken op de baan De aller beste anale sexscenes aller tijden Twee vriendinnen neuken met de badmeester! Deze tieners hebben hun anale ontmaagding! Tienersletje wordt genaaid langs de kartbaan! Hardcore beestenboel met geile anaal chicks Vrouwen met zeer grote tieten rijden lekker op een paal Bloedgeile zusters neuken met hun patienten Vrienden hebben supergeil orgie in een zwembad Vlaamse nymphomane krijgt lading zaad in haar gezicht Sletterige groupies laten zich nemen door een band Hoerenmadam heeft een huis vol met heerlijke sletjes Boerinnetje wordt op een hooibaal in haar kut geneukt Bloedgeil sletje Nyssa neukt met haar instructeur Dit sletje moet neuken of de bajes in!

Furieuze neukertjes laten zich snoeihard afneuken Rocco demonstreert zijn verdorvenheid op geile sletten Sexverslaafde oma heeft een nieuw speeltje!!! Oma met extreem dikke tieten laat zich flink naaien Gepensioneerde schoonmaakster pijpt als de beste Oma krijgt een pik in haar rijpe uitgezakte kut Dikke Anja krijgt eindelijk weer eens een harde paal Geil mokkel laat zich keihard palen langs de waterkant Blond meisje wordt op een grasveld in haar reet geneukt De mooiste Europese meiden worden hier anaal genomen Verhuizers neuken oma tijdens haar verhuizing naar tehuis Jong blond meisje neukt in de buitenlucht met haar trainer Rocco neukt Russische sletjes helemaal de kreukels in Chick met panne wordt geneukt door twee gasten Nieuwe docente laat zich neuken door de schoolstaf Blonde badnimf laat zich neuken in het zwembad!

Deze meiden worden veel te hard in hun kont genaaid Vlaamse Denise deelt haar fetish seksavonturen Hordes lekkere chicks helemaal de kreukels in geneukt Body to body massage wordt keihard neuken! Deze hele jonge tieners willen seks en veel ook!

Geile chicks willen in hun mondje geplast worden! Botergeil kamermeisje laat haar kale kutje afstoffen Chicks willen keihard in hun kontje worden geneukt! Foxxy Angels weet fitness en neuken te combineren Jonge meiden met hoge laarzen willen sex! De hardccore huismoeders laten zich snoeihard afneuken Superhete tienermeisjes die masturberen en sex hebben Stevige buitenseks met de geile Angel Erotic Nanabi heeft eerste keer groepseks voor de camera Oma wordt lekker op z'n Russisch tussen haar tieten geneukt!

Harige tieners laten hun kut zien Ouwe dikke oma Gerda pijpt een jonge gozer Nikita wil tijdens picknick alleen Nick's pik in haar smoel De chicks zijn allemaal supermooi en worden hard geneukt! Gruwelijk lekkere chicks hebben keiharde porno in de sneeuw Fraaie callgirl compleet uitgewoond door Nick Rock Deze heerlijke snollen hebben allemaal woest grote jopen! Deze bloedgeile tieners mag je absoluut niet missen!

Bob laat Sofia Valentine haar kutje waanzinnig spuiten! Vrouwelijke hotelmanager krijgt beurt van haar leven Deze bloedgeile chicks gaan keihard anaal!

Jonge tienermeisjes ontdekken de lesbische liefde! Cumshot marathon met alleen maar Nederlandse amateurs Blonde tiener is bestolen van haar geld en wordt genaaid Brute SM sex met Sofia Valentine en Vienna Nick Rock neukt de hoerige Vienna snoeihard in haar gaatjes Kyllie steelt de show in haar eerste hardcore pornofilm Geile chicks willen hard geneukt worden door grote pikken Heerlijke geile chicks zijn op zoek naar een lading zaad Nick Rock schrikt wakker van een negerin die zijn lul trekt Geile blonde milf wil neuken na het zien van een pornofilm Tiener Jessica laat haar geile fantasie uitkomen!

Bizar lekkere tieners spelen met hun strakke kutjes!

Hete pruim pissen in de natuur